Eli mites sitä oikein ollaan

On hyvä tietää, että saunaranta toimii yrittäjä pohjalta, jossa yrittäjä maksaa alueesta vuokraa ja kustantaa kaiken ylläpidon, joten on selvää, että omien eväiden tuonti alueelle ja tapahtumien järjestäminen ei ole sallittua, ellei siitä ole yrittäjän kanssa erikseen sovittu.

Hinkan Tuvasta voi ostaa edulliseen hintaan virvokkeita, kahvia, jäätelöä, makkaraa ja pientä purtavaa. Tuvan välittömässä läheisyydessä on, terassin lisäksi, kivat oleskelu- ja grillauspaikat.

Maksuvälineenä käteinen - sillä korttimaksupäätteen tarvitsema internetyhteys ei toimi tällä satunnaisella katvealueella. Nyt myös ePassi.
Ota uimapuku ja pyyhe mukaan.


HUOMIO TIEDOKSI JA OHJEEKSI !!

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu,kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Riskiryhmään kuuluvat: Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään
lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai
julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten
myöskään suositella.

Lähikontaktien
välttämiseksi tulee kaikkien noudattaa turvavälien
ylläpitämistä siten, että henkilöiden väliin jää vähintään 1m.

Odota ulkopuolella, jos sauna on jo täynnä.

Älä yski tai pärski avoimesti, käytä suojana hihaa, pyyhettä tai kertakäyttö suojapaperia, joita on pöydällä. Käytön jälkeen laita paperi heti roskiin.

Jokainen henkilö tulee sauna-asiakkaaksi omalla vastuullaan koronapandemian suhteen.

Saunomisaika on rajattu max. 1 tuntiin